KRYOSS
Cantitati disponibile:
1 Litru
Specificatii: Protectie 5-7 zile
Descriere:
Produs inteligent - Soluție pe bază de potasiu cu aminoacizi specifici și alți compuși osmoprotectanți, crioprotectori și antioxidanți. Îmbunătățește toleranța, previne deteriorarea înghețului și crește supraviețuirea florilor plantelor lemnoase, reducând riscul pierderilor în producția și calitatea fructelor. Proprietățile sale de osmoregulatoare reduc punctul de îngheț și împiedică formarea cristalelor de gheață intracelulare, pierderea integrității membranei și moartea celulelor.
kryoss reduce efectele pagubele cauzate de inghet ( -3.5ºC) si creste semnificativ gradul de supravietuire a florilor culturilor, reducand riscul de pierdere a productiei de fructe si/ sau a calitatii.
Proprietatile osmoregulatoare a compusilor din kryoss cobora gradul de inghet si previne formarea ghetei in celulele mugurilor florali, evitand astfel iperderea integritatii membrane si moartea celulei.
| Aplicatie | Doza de aplicare |
|---|---|
| 24-48 de ore înainte de prognoza înghețului. În culturile pomicole, de arbusti fructiferi sau culturile lemnoase de foioase și veșnic verzi: importante în timpul etapelor de înflorire / stabilire a fructelor (etape fenologice care sunt mai vulnerabile la |
1l la 100l de apa |